Mei Communicatie

Mei Communicatie is het bedrijf van mij, Miranda van Elswijk. Sinds mei 2008 werk ik als freelance tekstschrijver, webredacteur en communicatieadviseur, vooral in het (beroeps)onderwijs en in de pensioenwereld. Opdrachtgevers zijn onder andere Kennisnet, de Onderwijsinspectie, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, de MBO Raad en Centric. Bekijk het totaaloverzicht van opdrachten die ik gedaan heb.

Wie meer informatie wil over mijn werk, kan contact met me opnemen via 06-38232446 of mirandavanelswijk@gmail.com. Ook vind je me op LinkedIn, Twitter en Facebook.

Mei Communicatie
Miranda van Elswijk
Spieringstraat 113
2801 ZK Gouda
KvK-nummer: 24432921
Bankrekeningnummer: NL62ABNA0412454017 t.n.v. Mei Communicatie
Privacyverklaring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *